Termeni și condiții

Linkuri sponsorizate

Vă rugăm să citiți în întregime acești Termeni și Condiții (în continuare, Termeni) înainte de utilizarea site-ului desirenet.ro (Site) și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să fiți legat de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni sau nu doriți să vă conformați acestora, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Accesul și utilizarea site-ului

DesireNet.ro vă permite accesul și utilizarea acestui website, cu condiția să respectați Termenii și Condițiile de Utilizare a acestui site și să o faceți doar în interes personal și necomercial.

Sunteți de acord că DesireNet.ro își rezervă dreptul de a opri, temporar sau permanent, oricare dintre facilitățile acestui website fără notificare prealabilă.

Nu aveți permisiunea să copiați sau să distribuiți nicio parte din acest website fără obținerea în prealabil a unei autorizații scrise din partea administratorului website-ului sau dacă site-ul a pus la dispoziție în mod explicit o opțiune pentru distribuirea conținutului (ex. opțiuni de încorporare).

Utilizarea oricărui sistem automat de accesare a acestui site și a conținutului său este strict interzisă, inclusiv, dar fără a se limita la „roboți” sau „cititoare offline”, cu excepția cazului în care acesta este permis prin acordul scris al administratorului website-ului.

Termeni și condiții

Astfel de metode de acces care generează un număr excesiv de cereri către serverele DesireNet.ro într-un interval de timp mai mare decât ar putea produce o persoană în mod rezonabil, utilizând un browser web obișnuit, sunt considerate încălcări ale Termenilor și pot duce la suspendarea sau restricționarea accesului la website.

Este interzisă efectuarea oricăror acțiuni care pot afecta negativ funcționarea sau securitatea acestui website, cum ar fi încercarea de a obține acces neautorizat la conturi, la sisteme sau la orice altă informație.

Orice încălcare a acestor Termeni și Condiții poate implica încetarea dreptului dumneavoastră de a utiliza acest website și poate atrage după sine răspunderea conform legii.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și al materialelor prezente pe acest Site (inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri video, software etc.) sunt deținute de site-ul desirenet.ro sau licențiatorii acestuia.

Linkuri sponsorizate

Este interzisă reproducerea, distribuirea, modificarea, afișarea publică sau utilizarea conținutului în orice alt mod decât în limita scopului personal și necomercial pentru care a fost furnizat.

Confidențialitatea datelor

Politica de Protecție a Datelor cu Caracter Personal. “DesireNet.ro” respectă confidențialitatea și intimitatea tuturor vizitatorilor și utilizatorilor care folosesc site-ul DesireNet.ro.

Această Politică de Protecție a Datelor cu Caracter Personal conține informații importante referitoare la utilizarea și divulgarea informațiilor cu caracter personal colectate pe website.

Exonerare de răspundere

Site-ul desirenet.ro depune eforturi rezonabile pentru a furniza informații actualizate și exacte prin intermediul acestui Site. Cu toate acestea, nu garantăm că informațiile furnizate sunt complete, precise, actualizate sau lipsite de erori.

Utilizarea acestui site se face pe propriul risc. Site-ul desirenet.ro nu este responsabil pentru orice pagube directe sau indirecte cauzate de utilizarea, accesul sau incapacitatea de a utiliza acest site.

Modificări Termeni și Condiții

Termenii și Condițiile pot fi modificați în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării Site-ului după această modificare, sunteți de acord cu noile Termeni și Condiții.

Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația în vigoare în România. Eventualele litigii generate de utilizarea acestui Site se vor soluționa pe cale amiabilă sau, în caz de necesitate, în fața instanțelor competente din România.

Utilizarea informațiilor personale

Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord ca site-ul desirenet.ro să colecteze și să utilizeze informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu Politica de confidențialitate a Site-ului.

Informațiile personale pe care le furnizați, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc., vor fi utilizate în scopuri precum comunicarea cu dumneavoastră, furnizarea de servicii, trimiterea de actualizări ale Site-ului sau informații relevante și pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe Site-ul nostru.

Site-ul desirenet.ro se angajează să protejeze informațiile dumneavoastră personale și să respecte confidențialitatea acestora conform Politicii de confidențialitate a Site-ului.

Legături către alte site-uri web

Acest Site poate conține legături către alte site-uri web sau resurse externe care nu sunt deținute sau controlate de site-ul desirenet.ro. Nu suntem responsabili pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile site-urilor terțe și recomandăm să citiți Termeni și Condiții și Politica de confidențialitate ale acestora înainte de utilizare.

DesireNet nu își asumă responsabilitatea pentru orice pagube sau pierderi suferite ca rezultat al utilizării sau a dependenței de conținutul, bunurile sau serviciile disponibile pe aceste site-uri terțe.

Reclame și link-uri către terțe părți:

Acest site poate conține reclame către site-uri ale unor terțe părți. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul, termeni și condiții sau practicile acestor terțe părți. Reclame Google Adsense.

Limitarea răspunderii

În măsura permisă de lege, site-ul desirenet.ro și afiliații săi nu vor fi responsabili pentru nicio încălcare a Termenilor sau pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive sau de consecință care pot rezulta în urma utilizării sau imposibilității utilizării acestui Site.

DesireNet nu își asumă nicio responsabilitate pentru nicio întrerupere sau limitare a accesului la site, pentru orice erori, virusuri sau alte elemente dăunătoare care pot fi transmise prin utilizarea acestuia, sau pentru orice întrerupere sau defecțiuni tehnice care pot afecta funcționarea site-ului.

Contact: Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [[email protected]] sau prin formularul de pe pagina de Contact.

Acești Termeni și Condiții au fost actualizați la data de:

Linkuri sponsorizate

➡️ Sperăm că aceste informații a fost de folos. Mult succes! Cu drag, echipa DesireNet.

📑 Dezvăluire: Conținutul nostru este susținut de cititori. Acest lucru înseamnă că dacă faceți clic pe un link sau o reclamă din această pagină, este posibil să câștigăm un comision. Apreciem sprijinul dumneavoastră!

Scroll to Top