Pagina „Despre noi„! DesireNet este un site de socializare, o modalitate de a comunica online și de a ține legătura cu cei dragi nouă. Totodată aveți posibilitatea de a cunoaște lume nouă! Acest site, total gratuit este singurul chat online românesc unde decența și distracția primează. Alătură-te acum pe această comunitate online din România! Un serviciu de chat, total gratuit unde poți vorbi live cu prietenii tăi.

Cine suntem? Despre noi putem spune ca suntem un grup de prieteni și din dorința de a ține legătura chiar și de la mii km îndepărtare am creat acest site. Acest site oferă posibilitatea de a comunica prin chat live, un serviciu total gratuit, 100% moderat. Camerele de chat fiind securizate și moderate aproape nonstop de către administratori. Alătură-te acum pe această comunitate online din România!

Despre noi: Ce oferim?

Oferim un serviciu total gratuit de comunicare! Acest serviciu de chat live este dotat cu webcam și microfon. Aici poți cunoaște fete și băieți din România sau din Străinătate. Intrarea pe chat nu necesită înregistrare pe site și nu face obiectul unor limite de vârstă. #România este camera oficială de chat.

Avantajele chat-ului sunt multiple: poți comunica gratis și poți păstra legătura foarte ușor cu prietenii, distracția și bună voie primează. Poți afla o mulțime de lucruri! Îți poți face noi prieteni atât din România cât și din Străinătate. E minunat să ai prieteni, să cunoști noi oameni pe care ii poți face prietenii tăi.

Utilizarea acestui site este simplă! Vă puteți înscrieți pe chat cu adresa de e-mail. Puteți scrie anunțuri pentru întâlniri cu persoanele propuse, compatibile cu tine de personalitate, interese, obiceiuri. Puteți intra pe chat-ul nostru pentru a discuta cu mai multe persoane. Vă puteți delecta ascultând melodia preferată, sau puteți deschide subiecte cu utilizatorii online pentru o cunoaștere mai bună.

Despre noi, DesireNet

DesireNet este cea mai mare comunitate românească online. În fiecare zi, mii de oameni, atât tineri cât și adulți de peste 40 și 50 de ani. Cu toții se adună aici pentru a lega noi prietenii, să se distreze împreună. Și de ce nu, să cunoască sufletul pereche și să facă întâlniri interesante. Oamenii noi interesanți pentru discuții plăcute, noi cunoștințe pentru a aprofunda și cine știe … se poate naște o iubire! Vino alături de noi, ascultă RadioStar, alătură-te comunității și începe să discuți live alături de adulți simpatici și glumeți.

Cauți o relație de dragoste sau prietenie lungă durată? Dacă acesta este obiectivul dvs., atunci puteți realiza cu ajutorul acestui site de întâlniri serioase și de lungă durată. Aveți informații clare cu privire la single-urile propuse. Dacă se întâmplă să cadă în dragoste, poate deveni o relație de durată.

Cele mai multe anunțuri pentru întâlniri fac totul mai distractiv, ceea ce este bine. Sunt foarte multe site-uri de dating, matrimoniale și chat-uri online, însă despre Chat România se poate spune că este total diferit!

Reguli pentru utilizarea chat-ului

Vizualizați, citiți și respectați regulamentul de chat, unde moderatorii își rezervă dreptul de a demite fără a notifica utilizatorii al căror comportament nu este considerat decent.

Regulile de baza a chat-ului – Fiecare dintre noi intră pe chat să se simtă bine, să se distreze, nu să fie victima unor refulări! Vă rugăm să nu-i jigniți și să nu-i insultați pe ceilalți participanți la chat. Hărțuirea pe camerele de chat nu este tolerată! Fără abuzuri sau remarci rasiste. “Purtați-vă excelent cu ceilalți.”

Împarte experiența ta!

Se întâmplă uneori dintr-o dată, ca acea persoană să devină interesantă, deosebită. Ca o deschidere a ușii, în mod neașteptat, într-o lume plină de fericire. Alteori este un drum lung și lent, precedat de cunoștințe care nu a însemnat nimic. În unele cazuri, este nevoie de capacitatea de a merge dincolo de modelele lor, li se permite să vadă lucrurile într-un mod diferit. Și astfel, într-o mie de povesti, toate diferite, se naște dragostea prin internet datorită acestei comunități online de chat, DesireNet.

Aici, este locul în care poți comunica cu persoane noi, poți face schimb de id-uri sau poți chiar să îți găsești jumătatea. Totul depinde de tine, indiferent ce cauți, că e un un băiat sau o fată, aici îți poți face noi prieteni. Un chat online românesc cu webcam și microfon, unde distracția și voia bună primează.

Alege-ți drumul la întâlniri!

Motive să ni te alături! 100% GRATIS. Iată câteva motive să ni te alături! Te poți înregistra pe chat și iți poți crea profilul tău GRATIS! Vrei și tu să faci parte din clubul Chat România? Este foarte ușor! Nu avem nevoie de nici o înregistrare și totul este complet gratuit!

Ajunge să îți alegi un nick-name preferat, să intri pe chat și să începi să comunici cu utilizatorii. Puteți utiliza de asemenea și webcam-ul sau microfonul. Ce mai aștepți? Nu ești încă convins/ă? Conectează-te acum, convinge-te și comunică live alături de noi!

Unii oameni și-au găsit dragostea într-un colt de lume, celălalt pe cealaltă parte a planetei. Alții au descoperit prima iubire, însă mulți încă nu pot să creadă că au găsit dragostea din nou. Iubirea e tot ce dorim, iar în final e tot ce-am avut! Prin comunicare aflăm lucruri noi despre noi! Aici pe chat-ul nostru puteți găsi o selecție a unora dintre cele mai recente mărturii care și-au găsit dragostea.

Despre noi și comunicare

Prin comunicare ne exprimăm gândurile, sentimentele, dorințele, experiențele trăite, primim și oferim informații. Cum facem să avem parte de întâlniri online? Toată lumea este un pic speriată atunci când e vorba de o întâlnire live cu o persoană cunoscută prin intermediul internetului. Întâlnirile online sunt acum una dintre cele mai populate metode de a cunoaște parteneri și noi prieteni de peste tot în lume. Întâlnirile de pe internet implică întâlnirea virtuală a două sau a mai multor persoane ce au interese comune.

Conectarea se poate realiza și de pe telefon mobil, cât și de pe tabletă sau desktop. Un chat total gratuit, unde poți avea întâlniri online, unde iți poți crea noi prieteni sau chiar iți poți găsi jumătatea! Totul doar la un singur click distanță. Alătură-te și începe să cunoști oameni noi!

DesireNet folosește serverul IRC de pe RoIRCoP. Putem spune despre noi că am realizat ceia ce ne-am dorit. Adresa serverului IRC este; irc.roircop.info, port 6667 (non-ssl) și 6697 (ssl).

Ascultă Radio Star!

Pentru a asculta Radio Star trebuie să te conectezi pe pagina chat-ului. Multe persoane ascultă muzică, deoarece muzica are puterea să relaxeze sufletul. Aceste persoane sunt mereu în căutarea de a auzi sunete noi, care pot calma sufletele lor. Oamenii care iubesc să asculte muzică, sunt invitați să asculte Radio Star de pe chat-ul socializam. RadioStar este un post de radio care emite numai cu o conexiune pe internet.

Oamenii își pot satisface foamea de muzică ascultând Radio Star live de pe chat-ul socializam. Există mulți oameni cărora le place să asculte muzica clasică, deoarece poate calma mintea lor. Însă există oameni care vor să asculte rock, sau alte genuri de muzică. Este foarte ușor a asculta muzica pentru toate gusturile. Muzica are mulți fani în întreaga lume. Există multi artiști mari iar muzica câștigă faima în întreagă lume cu talentul său. Astăzi, este o tendință tot mai mare de a combina diverse genuri muzicale.

Pentru sugestii sau reclamații, contactați-ne

Ne puteți trimite ideile, sugestiile și comentariile dvs. sau ne puteți semnala probleme care țin despre noi, despre chat România, radioul RadioStar sau chat-ul online, folosind formularul de contact. Pentru orice întrebări navigând asistența online, discuțiile live, sau prin comunitățile de asistență nu ezitați să ne contactați.