Întrebări frecvente

Linkuri sponsorizate

În această pagină aveți posibilitatea de a găsi cele mai căutate întrebări frecvente de pe acest site. Aici, veți găsi răspunsurile la problemele întâmpinate. Pentru orice problemă întâmpinată care nu este afișată aici, vă rugăm să ne contactați de pe pagina de Contact.

Vezi răspunsurile la cele mai frecvente și utile întrebări legate despre acest site si despre funcționarea serviciului de comunicare prin chat live oferit de DesireNet.

Răspunsuri Întrebări frecvente

Centru de ajutor pe acest site, verificați cele mai frecvente întrebări și găsiți răspunsul! Mai jos veți găsi răspunsurile la cele mai întâlnite întrebări frecvente.

Îmi pot crea cont pe DesireNet?

Nu, momentan înregistrările pe acest site nu sunt disponibile. În schimb vă puteți înregistra porecla dorită pe camerele de chat

Mă pot înregistra pe camerele de chat?

Da, înregistrarea pe camerele de chat este disponibilă. Pentru a înregistra un pseudonim este necesar să te conectezi pe chat. După ce te-ai conectat, folosește comanda; „/ns register parola e-mail”. (Ex: /ns register ParolaMea [email protected]). Va trebui să adaugi nickname-ul dorit și o adresă de e-mail validă, pentru a confirma înregistrarea.

Cum îmi activez pseudonim-ul înregistrat?

După ce v-ați înregistrat pseudonimul dorit, va trebui să verificați pe adresa de e-mail adăugată și veți găsi un cod de confirmare. Pentru a confirma înregistrarea folosiți comanda „/ns confirm cod primit pe e-mail”. Pentru mai multe detalii despre înregistrarea unui nickname, vizitați pagina de comenzi pentru nickserver.

Întrebări frecvente despre vhost virtual?

Pentru a activa vhost-ul virtual este necesar să aveți nickname-ul înregistrat. După ce v-ați conectat pe chat, intrați pe canalul #vHost (/join #vHost) și folosiți comanda !vhost ce.vreau.eu (obligatoriu să folosiți . între cuvinte).

Îmi pot șterge nickname-ul înregistrat?

Da, va trebui să fiți conectat/ă pe camerele de chat. După ce v-ați autentificat pe nick-ul respectiv, folosiți comanda „/ns drop motiv” pentru a șterge nick-ul înregistrat.

Care sunt regulile pentru a folosi chat-ul?

Pentru a folosi chat-ul fără a întâmpina probleme cu administratorii, vă rugăm să citiți regulile. Aceste reguli de utilizare le puteți găsi pe pagina Regulament.

Pot folosi webcam și microfon pe chat?

NU Momentan webcam-ul este indisponibil.

Da, puteți folosi atât webcam-ul cât și microfonul. Pentru a activa click pe „Alegeți o camera sau un microfon” și selectezi camera sau microfonul disponibil. După care bifezi Allow și Remember apoi click pe Close și webcam-ul sau microfonul va funcționa.

Pentru a pune webcam pe privat selectezi Settings și bifezi Private. În partea de jos a chenarului, aveți mai multe opțiuni, precum pentru a schimba culoarea text-ului și alte instrucțiuni.

Nu reușiți să vă conectați pe camerele de chat?

În cazul în care nu reușiți să vă conectați online pe camerele de chat, va trebui să verificați următoarele… Este necesar să aveți Adobe flash player activat. Va trebui să permiteți ca Adobe Flash să ruleze. Nu folosiți IP-uri proxy sau alte VPN-uri.

Nu încercați să vă conectați cu mai mult de 3 nick-uri în același timp.

Întrebări frecvente NickServ
Pentru setări de înregistrare sau alte instrucțiuni, accesați pagina pentru NickServ.
Conectarea pe camerele de chat se poate face de pe pagina de Chat.

Aveți Adobe flash player instalat și activat? Pentru a descărca Download flash player.
În cazul în care problema întâmpinată nu este afișată pe această pagină de întrebări frecvente, ne puteți contacta oricând. „Ajutorul este mereu la îndemână!”

Linkuri sponsorizate

➡️ Sperăm că aceste informații a fost de folos. Mult succes! Cu drag, echipa DesireNet.

📑 Dezvăluire: Conținutul nostru este susținut de cititori. Acest lucru înseamnă că dacă faceți clic pe un link sau o reclamă din această pagină, este posibil să câștigăm un comision. Apreciem sprijinul dumneavoastră!

Scroll to Top