DesireNet este o retea IRC unde puteti discuta live pe camerele de chat. Aceasta retea de socializare a devenit una dintre cele mai accesate retele de IRC din Romania. Chat-ul DesireNet este unul dintre cel mai cunoscut chat online romanesc cu webcam si microfon. ApropoChat; pe acest chat online romanesc cu webcam si microfon puteti discuta cu fete si baieti chiar din orasul tau. Chat Desire Net este cel mai bun site de chat din Romania 100% gratuit. Alatura-te si tu discutiilor!

Scapă de relația toxică

Scapă de relația toxică

Scapă de relația toxică! Te afli în momentul când te gândești cum poți scăpa de relația toxică? Nu mai suporți situația? Scapă de relația toxică chiar dacă iubești partenerul, cel putin pentru un timp. În primul rând pentru a identifica dacă te afli într-o relație pozitivă sau una negativă trebuie să te gândești foarte bine la toate aspectele.

Suferi constant din cauza partenerului tău?
Ești cu adevărat fericită sau îți dorești o schimbare radicală? Ai ajuns la capătul puterilor și te simți mereu extenuată? Atunci este clar că nu ești mulțumită de relația în care te afli. Relația cu o persoană toxică te supune la un stres constant și îți poate afecta sănătatea mintală și cea fizică mai mult decât îți poți da seama.

Cum poți scăpa de relația toxică?

Comunică-i partenerului tău decizia ta! Nu mai evita această discuție și te poți gândi la o modalitate prin care să pui această problemă cât mai delicat. Nu este atât de simplu pe cât te-ai aștepta să îi spui cuiva să iasă din viața ta. Încearcă să fii cât mai sinceră și să discuți deschis cu partenerul tău. Este foarte important să ii spui acestuia tot ce gândești și să fii cât mai tranșantă, nu trebuie să lași portițe deschise.

Nu-ți căuta un alt partener

Nu trebuie să te grăbești să îți faci o altă relație. Este recomandat să petreci o perioadă singură, pentru a putea trece peste relația care până acum ți-a ocupat tot timpul. Un alt partener ar fi doar o portiță de scăpare și așa vei rămâne cu sentimente reprimate și vei sfârși prin a-ți răni noul partener, deoarece tu nu vei fi complet vindecată.

Acceptă situația în relația ta
Scapă de relația toxică

Oferă-ți timp! După o despărțire trebuie să îți aloci timp pentru a putea înțelege mai bine întreaga situație. Cu siguranță și tu ai avut o mică parte de vină și este bine să o conștientizezi pentru a nu o mai repeta în viitoarele relații. Este bine să îți conștientizezi greșelile și să încerci să le repari.

Nu te refugia în trecut

Este foarte posibil să îți dorești să te întorci la trecut. Cu siguranță îți va fi greu să excluzi complet persoana care făcea parte din viața ta. Este foarte posibil să trăiești cu impresia că nu vei mai găsi pe nimeni, dar cu timpul vei vedea că totul se va schimba. Trebuie să îți respecți decizia și să rămâi fermă. Nu îi mai căuta scuze fostului tău partener pentru comportamentul său neadecvat.

Cere ajutor de la familie sau de la prieteni

În această perioadă este foarte posibil să ai nevoie de tot ajutorul posibil. De aceea este recomandat să discuți cu membrii familiei tale sau cu prietenii tăi. Să le soliciți acestora ajutorul pentru a putea trece mai repede peste această perioadă atât de grea.

Acceptă situația în relația ta
Această schimbare o vei putea asimila în timp. Este perfect normal ca la început să îți fie destul de greu să accepți că relația ta s-a terminat dar ușor ușor vei putea reveni la vechile obiceiuri. Cu puțină răbdare vei vedea că soarele va ieși pe strada ta. Trebuie doar să accepți și să te bucuri de toate schimbările care îți vor apărea în cale.

Recăpătarea încrederii în tine

O persoană care se află într-o relație toxică de foarte mult timp și-a pierdut încrederea în sine. Nu este deloc în regulă să te simți exclusă sau inferioară! De aceea după ce ai încheiat această relație, este cazul să îți aloci o perioadă de timp și să lucrezi mai mult la stima de sine. Îți poți face un abonament la sala de forță sau poți începe prin a citi mai mult. Dacă totuși îți dorești să faci o schimbare mai mare îți poți vopsi părul într-o culoare intensă. O schimbare radicală care te va mulțumi pe deplin.