DesireNet este o retea IRC unde puteti discuta live pe camerele de chat. Aceasta retea de socializare a devenit una dintre cele mai accesate retele de IRC din Romania. Chat-ul DesireNet este unul dintre cel mai cunoscut chat online romanesc cu webcam si microfon. ApropoChat; pe acest chat online romanesc cu webcam si microfon puteti discuta cu fete si baieti chiar din orasul tau. Chat Desire Net este cel mai bun site de chat din Romania 100% gratuit. Alatura-te si tu discutiilor!

Motive care duc spre despărțire

Motive care duc spre despărțire

Exista foarte multe motive care duc spre despărțire, un cuplu se poate destrăma din varii motive. Dragostea a ajuns să fie tot mai dificilă. Este din ce în ce mai greu să te încrezi într-o persoană și să păstrezi o relație perfectă. Multe femei nu înțeleg care sunt motivele pentru care au fost părăsite de partener, dar bineînțeles nu caută suficient de bine ca să poată înțelege care a fost realmente problema. Suntem oameni și greșim, dar sunt anumite comportamente care îi sperie pe bărbați mai mult decât îți poți da seama.

Pot fi multe motive care duc spre despărțire, motive ascunse din care relațiile de dragoste se destramă. Indiferent că este vorba de neînțelegerile între parteneri sau cu socrii, sau din cauza problemelor financiare. În realitate pot exista foarte multe motive, o relație nu se bazează pe doi oameni. În orice relație intervin prietenii, familia sau colegii de serviciu.

Motive care duc spre despărțire

    Cinci (5) exemple clare care pot determina orice bărbat să te părăsească:

  1. Îl întrebi dacă vrea un copil încă de la începutul relației. Nu poți întreba un bărbat cu care abia ai intrat într-o relație dacă își dorește copii. Chiar dacă tu vrei din toată inima să îți întemeiezi o familie trebuie să ai răbdare. Îți vei da seama de tot ce ai nevoie să știi pe măsură ce relația va evolua. Dacă bărbatul va vrea un copil atunci cu siguranță va aduce în discuție acest subiect.
  2. Nu te îngrijești și nu îți mai pasă de modul în care arăți! Orice bărbat își dorește să aibă alături o femeie îngrijită. Este foarte important pentru aceștia ca iubita lor să rămână așa cum au cunoscut-o. Fii tu însuti pentru totdeauna și nu încerca să te schimbi. Trebuie să te îngrijești și să arăți bine pentru ca partenerul tău să rămână în continuare atras de tine.
  3. Ești o femeie autoritară și dificilă! Bărbații nu suportă femeile afurisite. Ei au nevoie de liniște și vor să găsească o vorbă bună la partenera lor atunci când este necesar. Nimeni nu ar putea să suporte un comportament dificil și enervant sau să se certe prea des cu partenera.
  4. Îl întrebi încotro merge relația voastră încă din primele săptămâni! Dacă vei întreba acest lucru încă din primele săptămâni de relație, atunci partenerul tău se va simți pus la colt. Atunci când o femeie întreabă acest lucru pare nesigură și nerăbdătoare. Trebuie să vă bucurați de fiecare etapa a relației și să nu forțați lucrurile sub nicio formă.
  5. Te aștepți să plătească el de fiecare dată când ieșiți în oraș! Nu este deloc firesc să te aștepți ca partenerul tău să plătească de fiecare dată. Chiar dacă acestuia îi face plăcere trebuie să iei și tu inițiativa din când în când. Îi poți face un mic cadou sau îi poți găti cina sau de ce nu, poți plăti tu o masă în oraș. Bărbații își doresc să se simtă apreciați și răsfățați, banii nu cresc în copac. Nu este cu nimic în neregulă dacă vei plați și tu din când în când pentru micile voastre plăceri.

Alte motive care duc spre despărțire

După cum bine știm cu toții, din nefericire, iubirea nu poate salva un cuplu de la despărțire. Cauzele în aceste relații toxice, pot apărea întotdeauna nenumărate motive. Precum nepotrivirea interesului, infidelitatea și violența pot rupe chiar și cea mai solidă relație. Lipsa de încredere, nepotrivirile pe mai multe planuri sau lipsa de implicare pot duce la despărțire. Multe relații au ajuns să se despartă din cauza certurilor, geloziei partenerului.

Motive care duc spre despărțire
Motive care duc spre despărțire

Este foarte greu de îndurat o despărțire, cu toate acestea în loc să ne plângem de milă… ar trebui să tragem anumite concluzii și să mergem mai departe. O despărțire este ca o oglindă spartă! Dacă într-adevăr iubești pe cineva, redă-i libertatea! Dacă aceasta se va întoarce la tine, este al tău, dacă nu, înseamnă că niciodată nu ți-a aparținut.